Corona? Goed uitzieken en succes!

Misschien moeten we het maar eens doen: luisteren naar de minderheid. Wie weet hebben ze zomaar gelijk, aan de Coronaregels houden ze zich toch niet. Wat ik bedoel? Opheffen al die regels en we gaan over tot de orde van de dag. Al die mensen op de IC? Ontslaan en succes wensen, net als al die mensen op de reguliere afdeling in het ziekenhuis. Paracetamolletje mee en de mazzel. Al die mensen in de zorg blij en ongetwijfeld gaan de begrafenisondernemers sterk uitbreiden.

Ik heb het wel gewoon gehad met al die virusgekkies, laten we maar gewoon hun zin doen. Zijn we van dat ‘de meerderheid bepaalt ook altijd’ af, voor eens en altijd. Er zijn meer voordelen te noemen: de wat zwakkeren, zeg maar de mensen verzorgings- en verpleeghuizen, gaan er aan onder door. Over en uit. Begraven of cremeren maar. Er komen in die instellingen dus plekken vrij voor nieuwe zwakkeren en dat werkt weer door op de woningmarkt. En die nieuwe zwakkeren gaan dan ook dood, dus doorstroom. Win-win dus. Ook perfect voor de pensioenen, er blijft geld over. In de Oostvaardersplassen vonden ze de vele doden een reset van de populatie. Precies als nu bij de mens.

Een reset van de mensheid, want laten we wel wezen: we zijn met te veel. We maken er een puinhoop van, de wereld warmt drastisch op en met minder mensen zal die stijging ongetwijfeld afnemen. Dus ik zie kansen voor het klimaat door Covid-19. Maar dat is dan wel een erg linkse gedachte bij een rechtse oplossing van Covid-19.