Robert Oey: de nieuwe standaard voor de man

Zo af en toe moeten we de bakens herschikken, oude en soms opgedrongen gewoontes afschaffen en een nieuwe standaard zetten. De man is de afgelopen jaren ondergeschikt geworden aan de vrouw. De andere sexe wil dat we helpen in het huishouden, iets met de kinderen doen er ook nog voor hun zijn. Langzamerhand werd dat de standaard. Maar gelukkig is er nu het interview met de man der mannen, Robert Oey. 

Opbokken met dat gezeik om altijd maar netjes te zijn: de enige reden van die fucking regels is om ze te breken en dat het liefst elke dag. Politie, handhavers: daar moet je schijt aan hebben. Keurigheid is voor de vrouwtjes, aldus Robert: ‘En dat is ook een reactie op de onvoorstelbare keurigheid van Femke, waar ik af en toe echt helemaal gek van word. Ik ben al strafbaar als ik straks op de Herengracht een stukje tegen het verkeer in fiets. Maar ik doe het gewoon. Ik overtreed iedere dag de wet.’

PS.

Als je vrouw belt dat zoonlief met jouw blaffer rond banjert door de stad en gearresteerd is. Fuck it. Laat die vrouw dat zelf oplossen en jou niet lastig vallen met dat soort simpele dingen.