Beste Thierry Baudet

Had je dit weekend weer even de behoefte om de Nederlander op zijn plaats te zetten met je tweet dat twee dierbare vriendinnen lastig gevallen waren door Marokkanen in de trein. Zat je met je plassertje te spelen voor je je masturbatiestukje het wereldwijde web op flikkerde, of had je een paar glazen, te dure, wijn achter je kiezen en rammelde je dronken op je toetsenbord terwijl het kwijl uit je mond liep?

Wat is dat toch met je, dat je met enige regelmaat uit je nek lult. Ik hoop trouwens dat je mijn simpele taal begrijpt, maar mail me gerust als ik wat uitleg moet geven. Je bent tenslotte zo hoog opgeleid dat kinderlijke taal je niet meer bereikt. Jip en Janneke waren vast niet je favoriete boeken toen je nog een kleine jongen was. Het kan ook zijn dat je intelligentie je laat afdwalen naar totale simpelheid. Misschien een stoornis, soms een kortsluiting, of gewoon totale domheid. Kon ik je maar helpen. Maar waarschijnlijk kan niemand dat.

Hoe kan het dat een (waarschijnlijk) appje van twee dierbare vriendinnen (wie?) je zo snel laten verleiden naar zo’n domme, feitelijk onjuiste tweet?  Zit je dan iedere avond maar alleen te broeden op een tweet, of post op Facebook? Is er dan niemand met wie je even kan overleggen? Het lijkt erop van niet. Aan de top is het eenzaam, beste Thierry. Dat merk je nu. Hou je taai kerel en pak eens gewoon een goed boek en zet je telefoon uit. Een een kleine waarschuwing: van rukken word je suf, zeiden we bij de marine.